De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Le prix c'est nous.

vi1821_hero_merkenfestival_desktop-nl.png
vi1821_hero_merkenfestival_mobile-nl.png

Profiteer van uitzonderlijke kortingen

Geldig van 25/8 t.e.m. 7/9/2021. Met Xtra.

Vlot aan tafel met eenpansgerechten

De vakantie komt stilaan op zijn einde. De kinderen gaan weer naar school, de planningen worden strakker en de momenten om lekker uitgebreid te koken schaarser. Maar geen nood! De bereiding van deze eenvoudige en toch lekkere gerechten past makkelijk in een drukke agenda

Laat je inspireren

Winkel nog gemakkelijker met de MyColruyt-app

Met de MyColruyt-app winkel je nóg vlotter. Maak gebruik van het handige boodschappenlijstje dat je kan sorteren op volgorde van de rayons in je favoriete winkel. Of blader door onze talloze recepten om inspiratie op te doen. Download hem snel en ontdek alle voordelen!

Download de app

Papier uit verantwoord bosbeheer

Alle papierwaren van onze eigen merken Boni Selection, Everyday en Kangourou dragen een internationaal erkend duurzaamheidslabel. Dit betekent dat de herkomst van het papier van gerecycleerde maar ook van nieuwe vezels wordt gecontroleerd en dat het hout dus afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.

Ik wil meer weten

 

 

LP_vi1721_overstromingen.png

Colruyt Group helpt mee

Na de grote overstromingen in ons land kwam al snel een golf van solidariteit op gang. De voorbije periode werd duidelijk dat er in het rampgebied veel hulp nodig is. Wij schoten meteen in gang en engageren ons om de komende weken, en zelfs maanden structureel en op maat bij te springen. 

Sinds onze eerste helpende vrachtwagens zijn vertrokken, regelen we in overleg met lokale hulporganisaties en de voedselbanken uitgebreide en structurele transporten met pakketten naar de getroffen regio’s. Er gingen al meer dan 10 vrachtwagens de deur uit.

Ook onze winkels in de regio ondernemen actie. Zo stelde de Colruyt van Ciney paletten water ter beschikking voor de getroffen mensen, en werden door de Colruyt Hannuit en Colruyt Waremme kuisgerief, zeep en tandpasta geschonken aan lokale organisaties.

We volgen de situatie op de voet om op lange termijn de mensen in de getroffen regio’s te blijven ondersteunen. Onze gedachten gaan uit naar onze getroffen collega’s, de inwoners en alle hulpverleners ter plaatse.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER